Foto: Matthja Sterk | locatie: Limespark | Bodegraven

Donkerte-wandeling in en om Driebruggen: wie durft?


Wandelen in oktober 2022 in Waarder

De maandelijkse dinsdagavond-wandeling dient zich weer aan en ja, wij lopen ook gewoon door in deze donkere tijd van het jaar. De wandelingen zijn wel ingekort tot ongeveer één uur. Op dinsdag 29 november 2022, van 19:00 tot 20:00 uur stappen we de kern en het verlichte buitengebied van het mooie Driebruggen in. Iedereen is van harte welkom om met deze maandelijkse wandeling mee te wandelen. Tip: Neem een lampje mee!

De route
De route gaat door de wijk en over verlichte polderwegen en naastgelegen fietspaden en u kunt ondanks de donkerte de sfeer van Driebruggen goed proeven. Deze wandeling is 4 km lang en de hond mag ook mee! Wel aangelijnd natuurlijk.

Verzamelen en startpunt
Het startpunt is bij de parkeerplaats van Dorpshuis / Huis van Alles Custwijc, Laageind 1 in Driebruggen. We verzamelen om 18:50 uur en vertrekken voor de wandeling om 19:00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Elke laatste dinsdag van de maand
We houden iedere laatste dinsdag van de maand een wandeling, ook in het donker en ook 
bij regen of sneeuw: het gaat altijd door! We starten steeds van een andere locatie in één van onze dorpen/kernen. Neem gezellig iemand mee en sluit je aan bij deze gezonde wandelgroep!

Informatie bij Laura Leijendekkers via 0648153543.

« terug
er zijn al
Ontelbaar veel
meet-ups georganiseerd

Meet-ups

2 december 2023

Kunstmest beperken

In onze gemeente met veel boerenland is kunstmest beperken best een belangrijk onderwerp. Het maken van kunstmest is een chemisch proces dat ongelooflijk veel energie vraagt. Dit benadert de belasting van Tata Steel (!). En ook belangrijk: het gebruik leidt tot een grote aantasting van de bodem en de biodiversiteit. Dus de vraag is niet of dit anders kan, maar hoe dan wel. Doe mee!
1 januari 2024

Meet-ups 2024

Voor de meet-ups in 2024 zijn de onderwerpen nog niet bepaald.

Donatie
 

Wij worden erg blij van donaties.

Jouw donatie zorgt er voor dat wij meer kunnen bereiken voor een betere klimaatbeheersing.

Scan met je telefoon de QR-code met het bedrag dat jij wilt doneren aan mijnklimaatpartij.
Of klik op de link eronder.

 

Ik doneer 15 euro

of klik hier

Ik doneer 25 euro

of klik hier

Ik doneer 50 euro

of klik hier

Ik doneer 100 euro

klik hier

Samen maken we het verschil

 

 Ik doe mee  

Vraag: waar planten we méér bomen?

Oproep: waar planten we méér bomen in onze gemeente? Stuur jouw ideeën/wensen/suggesties naar info@mijnklimaatpartij.nl en de meet-up groep bomen planten gaat er mee aan de slag.

Vegacampagne van start

De vagacampagne is gestart: alle restaurants in Bodegraven is gevraagd om een nieuwe menukaart te maken met op de eerste pagina vegagerechten. En is er ingesproken bij de gemeenteraad.

Meet-up: groene gevels en daken

Op zaterdag 2 september om 10.30 uur ben je van harte welkom in de Klimaatwinkel voor de nieuwe meet-up over groene gevels en daken. Deel jouw inspiratie, tips en ideeën over hoe het straatbeeld er in onze gemeente veel groener uit kan gaan zien is van harte welkom.

© 2021 - 2023 mijnklimaatpartij | Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf

© 2021 - 2023 mijnklimaatpartij
Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf