Foto: Matthja Sterk | locatie: Volkstuinvereniging | Bodegraven

Pittig wandelrondje Tempel


Iedereen is van harte welkom om met onze maandelijkse dinsdagavond-wandeling mee te wandelen op 30 augustus 2022, van 19:00 tot 21:00 uur. Deze keer lopen we met een groep een heerlijk rondje midden door de polders rondom Tempel. Het wandelen staat centraal, dus sluit vrijblijvend aan.

De route is deels over polderwegen en heeft de gehele tijd een wijde blik op de prachtige natuur om ons heen waarvan u verbaasd zult zijn. Helaas mag de hond niet mee aangezien een deel van de route ook door boerenweiland is. Ook zal er over enkele dichte hekken heen worden gestapt.

Let op: deze wandeling is 8,5 km lang en we stappen redelijk stevig door. Heel gezond dus!

Het startpunt is om 18:50 uur bij de parkeerplaats Huis van Alles De Kaag, Kaagplein 13 in Reeuwijk Dorp. Er zijn geen kosten aan verbonden. (Vanuit Bodegraven is de Kerkweg in Reeuwijk Dorp nog afgesloten voor auto’s (niet voor de fiets) dus komt u via de Nieuwdorperweg!)

Het is de bedoeling om iedere laatste dinsdag van de maand een wandeling te houden, waarbij we steeds van een andere locatie in één van onze dorpen/kernen zullen starten. Dus neem gezellig iemand mee en sluit je aan bij deze gezonde wandelgroep!

Informatie via Laura Leijendekkers: 0648153543.

« terug
er zijn al
Ontelbaar veel
meet-ups georganiseerd

Meet-ups

2 december 2023

Kunstmest beperken

In onze gemeente met veel boerenland is kunstmest beperken best een belangrijk onderwerp. Het maken van kunstmest is een chemisch proces dat ongelooflijk veel energie vraagt. Dit benadert de belasting van Tata Steel (!). En ook belangrijk: het gebruik leidt tot een grote aantasting van de bodem en de biodiversiteit. Dus de vraag is niet of dit anders kan, maar hoe dan wel. Doe mee!
1 januari 2024

Meet-ups 2024

Voor de meet-ups in 2024 zijn de onderwerpen nog niet bepaald.

Donatie
 

Wij worden erg blij van donaties.

Jouw donatie zorgt er voor dat wij meer kunnen bereiken voor een betere klimaatbeheersing.

Scan met je telefoon de QR-code met het bedrag dat jij wilt doneren aan mijnklimaatpartij.
Of klik op de link eronder.

 

Ik doneer 15 euro

of klik hier

Ik doneer 25 euro

of klik hier

Ik doneer 50 euro

of klik hier

Ik doneer 100 euro

klik hier

Samen maken we het verschil

 

 Ik doe mee  

Vraag: waar planten we méér bomen?

Oproep: waar planten we méér bomen in onze gemeente? Stuur jouw ideeën/wensen/suggesties naar info@mijnklimaatpartij.nl en de meet-up groep bomen planten gaat er mee aan de slag.

Vegacampagne van start

De vagacampagne is gestart: alle restaurants in Bodegraven is gevraagd om een nieuwe menukaart te maken met op de eerste pagina vegagerechten. En is er ingesproken bij de gemeenteraad.

Meet-up: groene gevels en daken

Op zaterdag 2 september om 10.30 uur ben je van harte welkom in de Klimaatwinkel voor de nieuwe meet-up over groene gevels en daken. Deel jouw inspiratie, tips en ideeën over hoe het straatbeeld er in onze gemeente veel groener uit kan gaan zien is van harte welkom.

© 2021 - 2023 mijnklimaatpartij | Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf

© 2021 - 2023 mijnklimaatpartij
Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf