Foto: Matthja Sterk | locatie: Volkstuinvereniging | Bodegraven

Speciale wandeling over off-grid bouwen én wonen


Wandeling april 2023 Zwammerdam

Mijnklimaatpartij bestaat 1 jaar en organiseert daarom een hele speciale maandelijkse wandeling. Tijdens de wandeling bezoeken we een privé recreatieterrein in de Reeuwijkse Hout waar de eigenaar off-grid heeft gebouwd en recreëert. De eigenaar heeft het landje zo ingericht dat er balans is tussen de natuur en het recreëren. Hij is op geen enkele openbare voorziening aangesloten, maar heeft toch elektriciteit, drinkwater en een toilet.

Hoe dan?

Dat legt hij allemaal uit onder het genot van een kopje koffie of thee, waarna we onze wandeling in dit prachtige natuurgebied voortzetten.

Waar en wanneer?

Iedereen is welkom om op dinsdagavond 30 mei van 19.00 tot 21.00 uur mee te lopen. De wandeling gaat rond de Surfplas in Reeuwijk en is ongeveer 7 kilometer lang. Tijdens de wandeling stoppen we bij het off-grid terrein. Wil je ook meelopen? Kom om 18.50 uur bij het startpunt: de open fietsenstalling van de Reeuwijkse Hout, naast het restaurant aan de Surfplas. We vertrekken om 19:00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

En iedereen is welkom

Neem gerust familie, vrienden, buren mee. Hoe meer deelnemers, hoe gezelliger! En de hond mag aangelijnd ook mee.

Iedere laatste dinsdag van de maand is er een wandeling, waarbij we steeds van een andere plek in één van onze dorpen/kernen starten. Tijdens de wandeling kan ongedwongen gepraat worden over alles wat u bezighoudt op het gebied van natuur en milieu, maar niets hoeft. Het wandelen staat centraal! Meer informatie via telefoonnummer 06-48153543

« terug
.
er zijn al
Ontelbaar veel
meet-ups georganiseerd

Geef om het klimaat
 

Jouw donatie zorgt er voor dat we samen meer kunnen bereiken.

NL40 TRIO 0320 8341 90

 

Samen maken we het verschil

 

 Ik doe mee  

Klimaatburgemeester wil meer bomen

De gemeente heeft een lijst gekregen met plekken waar meer bomen moeten komen. Er wordt nu gekeken waar dat kan.

Samen werken aan lokaal energie opwekken

De belangrijkste opbrengst van de meet-up energie opwekken: de samenwerking tussen verschillende partijen om lokaal energie opwekken nog beter onder de aandacht te brengen.

Anne-Sophie maakt zich hard voor minder vlees en zuivel

Van maandag 4 t/m zondag 11 maart is het de week zonder vlees en zuivel. Anne-Sophie vraagt hier aandacht voor en eigenlijk ook een oproep: doe mee!

© 2021 - 2024 mijnklimaatpartij | Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf

© 2021 - 2024 mijnklimaatpartij
Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf