Foto: Esther Wagensveld | locatie: Emmakade | Bodegraven

Disclaimer

Algemene informatie

mijnklimaatpartij heeft de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.

Auteursrechten

Op de website rust een auteursrecht van mijnklimaatpartij. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden.

Hyperlinks

De website bevat hyperlinks naar sites die buiten het domein van mijnklimaatpartij liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. mijnklimaatpartij is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die u daarvan zou kunnen downloaden.

Aansprakelijkheid

Het bezoek aan de website van mijnklimaatpartij is voor uw eigen rekening en risico. mijnklimaatpartij sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze website en het gebruik van de daarvan verkregen informatie uit.

Toegang

mijnklimaatpartij behoudt zich het recht voor om gebruikers zonder voorafgaande kennisgeving de toegang tot haar websites of een gedeelte daarvan te ontzeggen.

Samen maken we het verschil

 

 Ik doe mee  

Scholen ontvangen klimaatboom

Scholen in de gemeente Bodegraven Reeuwijk hebben op maandag 22 mei een klimaatboom gekregen voor op het schoolplein. De eerste boom is gegeven aan de Prinses Beatrixschool in Bodegraven. Dit initiatief is samen met familiebedrijf Van den Oudenrijn vanwege hun 100-jarige bestaan.

Speciale wandeling over off-grid bouwen én wonen

Een speciale wandeling op dinsdagavond 30 mei vanwege het 1-jarig bestaan van mijnklimaatpartij en een jaar lang wandelen! We bezoeken een privé recreatieterrein waar je off-grid kan leven én leren hier meer over.

Avondwandeling langs Oude Rijn naar Zwammerdam

Wandel dinsdagavond 25 april om 19.00 uur mee langs de Oude Rijn, naar Zwammerdam en via de Damme Kant weer terug. 6,2 kilometer sportief doorstappen. Om 18.50 uur verzamelen we Op de parkeerplaats van de Oude Markt in Bodegraven. Tot dan!

© 2021 - 2023 mijnklimaatpartij | Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf

© 2021 - 2023 mijnklimaatpartij
Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf