Foto: Matthja Sterk | locatie: Limespark | Bodegraven

Privacyverklaring

mijnklimaatpartij, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.mijnklimaatpartij.nl
info@mijnklimaatpartij.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

mijnklimaatpartij verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@mijnklimaatpartij.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

mijnklimaatpartij verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Verzenden van onze nieuwsbrief
- je te kunnen bellen of e-mailen over wat je voor mijnklimaatpartij wilt doen. Bijvoorbeeld voor  het (mede) organiseren van een meet-up een meet-up
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

mijnklimaatpartij bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te halen waarvoor je gegevens worden verzameld. Of langer dan de wet voorschrijft. Als jij zelf aangeeft om gegevens uit ons systeem te verwijderen, dan doen wij dat. Neem dan contact met ons op via info@mijnklimaatpartij.nl.

Delen van persoonsgegevens met derden

mijnklimaatpartij verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

mijnklimaatpartij gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door mijnklimaatpartij en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@mijnklimaatpartij.nl. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen twee weken, op jouw verzoek.

mijnklimaatpartij wil je er ook op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

mijnklimaatpartij neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@mijnklimaatpartij.nl.

er zijn al
Ontelbaar veel
bomen gedoneerd

Met donaties plant mijnklimaatpartij in 2022 bomen in onze gemeente.

Meet-ups

3 september 2022

Olivijn

Een mineraal dat CO2 blijvend omzet in kalk als het in aanraking komt met water. En het reguleert al miljoenen jaren het CO2 in de atmosfeer! Eenvoudig toe te passen in je tuin of als parkeerplaats in de vorm van steen of zand. Maar waarom wordt dit niet standaard toegepast?

Donatie
 

mijnklimaatpartij vraagt geen contributie. Wel zijn we erg blij met donaties.

In 2022 is ons doel om alle donaties om te zetten in bomen
en deze in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te planten.

Jouw donatie zorgt dus direct voor een betere klimaatbeheersing.

Scan met je telefoon de QR-code met het bedrag dat jij wilt doneren aan mijnklimaatpartij.
Of klik op de link eronder.

 

Doneer 15 euro aan mijnklimaatpartij

of klik hier

Doneer 25 euro aan mijnklimaatpartij

of klik hier

Doneer 50 euro aan mijnklimaatpartij

of klik hier

Doneer 100 euro aan mijnklimaatpartij

of klik hier

#mijnklimaatpartij is #jouwklimaatpartij


Samen maken we het verschil voor een duurzame en leefbare toekomst in onze gemeente.

 Ik doe mee  

Ook rondje Oukoop meewandelen?

Op dinsdagavond 26 juli van 19.00 tot 20.30 uur (uitloop 21.00 uur) wandelen we het Oukoopse polderpad. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Leuk als jij erbij bent!

Loop gezellig mee! met de klimaatwandeling!

Wij nodigen iedereen die wil van harte uit om met onze klimaatwandeling mee te wandelen op dinsdagavond 28 juni, van 19:00 tot 20:30 (uitloop tot 21:00 uur).

Kringloop van ruilen en delen

Kom ook naar de meet-up ruilen en delen. Op zaterdag 4 juni van half 11 tot 12 uur, op het pleintje voor de bibliotheek in Bodegraven. Neem iets mee om te ruilen met anderen. En kunnen we echt zorgen voor een klimaatwinkel? 

© 2021 - 2022 mijnklimaatpartij | Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf

© 2021 - 2022 mijnklimaatpartij
Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf