Foto: Matthja Sterk | locatie: Bodegraafse bos | Bodegraven

Doe mee

Met kleine stappen grote doelen bereiken

mijnklimaatpartij is opgericht door verschillende mensen, van scholieren tot grootouders. Met dit initiatief willen we andere (politieke) partijen en (burger)bewegingen aansporen om mee(r) te doen op het gebied van duurzaamheid en klimaat. Maar bovenal samen optrekken met de inwoners, ondernemers en bedrijven van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Want groot doen begint met kleine stappen.


Doe mee!

Samen maken we het verschil voor een duurzame en leefbare toekomst in onze gemeente.


 

Wij gaan iets doen

mijnklimaatpartij is van en voor iedereen. We richten ons op jongeren die meelopen met de klimaatmarsen en op grootouders van het klimaat.

Eigenlijk op iedereen die de opwarming van de aarde als een serieus probleem voelt en mee wil doen daar iets in te veranderen.

We doen het voor de aarde én de volgende generaties.

 


Doe mee!

Samen maken we het verschil voor een duurzame en leefbare toekomst in onze gemeente.


 

Samen maken we het verschil

 

 Ik doe mee  

Scholen ontvangen klimaatboom

Scholen in de gemeente Bodegraven Reeuwijk hebben op maandag 22 mei een klimaatboom gekregen voor op het schoolplein. De eerste boom is gegeven aan de Prinses Beatrixschool in Bodegraven. Dit initiatief is samen met familiebedrijf Van den Oudenrijn vanwege hun 100-jarige bestaan.

Speciale wandeling over off-grid bouwen én wonen

Een speciale wandeling op dinsdagavond 30 mei vanwege het 1-jarig bestaan van mijnklimaatpartij en een jaar lang wandelen! We bezoeken een privé recreatieterrein waar je off-grid kan leven én leren hier meer over.

Avondwandeling langs Oude Rijn naar Zwammerdam

Wandel dinsdagavond 25 april om 19.00 uur mee langs de Oude Rijn, naar Zwammerdam en via de Damme Kant weer terug. 6,2 kilometer sportief doorstappen. Om 18.50 uur verzamelen we Op de parkeerplaats van de Oude Markt in Bodegraven. Tot dan!

© 2021 - 2023 mijnklimaatpartij | Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf

© 2021 - 2023 mijnklimaatpartij
Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf