Foto: Matthja Sterk | locatie: Burgemeester Kremerweg | Bodegraven

Wandelen door De Reeuwijkse Hout


Februariwandeling langs het gemaal in Bodegraven West

Dinsdagavond 28 maart 2023 om 19.00 uur gaan we wandelen door de Reeuwijkse Hout. Iedereen is van harte welkom om mee te gaan, ook de hond. Het pad is deels verhard en onverhard. We lopen 4,9 kilometer door het bos en langs het water, een fijne afwisseling.

De route

De route is 4,9 kilometer lang en is deels verhard en deels onverhard. We wandelen door het bos en langs het water, een fijne afwisseling. Houd rekening met een wandeling van een goed uur. We hopen dat we tijdens het lopen worden verrast door vogels en andere dieren in het gebied. En de hond mag ook mee.

Het startpunt

We verzamelen om 18.50 uur op de parkeerplaats bij het Nespad. Dat is de parallelweg naast N11/A12 richting Nieuwerbrug/Woerden. Je kan daar gemakkelijk wandelend, met de fiets of eventueel met de auto komen. Er zijn weinig parkeerplekken, houd daar rekening mee. We starten om 19.00 uur.

Zomertijd

Let op! Aankomend weekend gaat de klok een uur vóóruit. Dit betekent dat het een uur ‘langer’ licht is. Maar vanwege de schemer raden we aan toch iets mee te nemen waardoor je opvalt. Niet alle paden zijn verlicht.

Wandel maandelijks mee!

We houden iedere laatste dinsdag van de maand een wandeling, ook in het donker en ook bij regen of sneeuw: het gaat altijd door! We starten steeds van een andere locatie in één van onze dorpen/kernen.

Neem gezellig iemand mee en sluit je aan bij deze gezonde wandelgroep!

Meer informatie en vragen? Bel met Laura op 06-48153543

« terug
er zijn al
Ontelbaar veel
meet-ups georganiseerd

Meet-ups

1 juni 2024

Energie opwekken

7 september 2024

Energie besparen

Donatie
 

Wij worden erg blij van donaties.

Jouw donatie zorgt er voor dat wij meer kunnen bereiken voor een betere klimaatbeheersing.

Scan de QR-code hieronder met het bedrag van jouw keuze. Of kies een eigen bedrag.
Je kan ook klikken op de groene button om te doneren.

Rekeningnummer: NL54RABO0377366234 t.n.v. Mijnklimaatpartij

 

Samen maken we het verschil

 

 Ik doe mee  

Anne-Sophie maakt zich hard voor minder vlees en zuivel

Van maandag 4 t/m zondag 11 maart is het de week zonder vlees en zuivel. Anne-Sophie vraagt hier aandacht voor en eigenlijk ook een oproep: doe mee!

Atelierdag voor groenste gemeente

Kom zaterdag 2 maart om 10.30 uur naar de Klimaatwinkel voor de atelierdag. Er zijn hoveniers en experts aanwezig die jou kunnen helpen met het maken van een groen plan!

Veel belangstelling bij klimaatmarkt

De eerste “klimaatmarkt” is druk bezocht. De bezoekers keken in het Evertshuis naar de laatste film van de Britse natuurfilmer David Attenborough. Wat doet klimaatverandering en wat kunnen we er tegen doen?

© 2021 - 2024 mijnklimaatpartij | Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf

© 2021 - 2024 mijnklimaatpartij
Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf