Foto: Matthja Sterk | locatie: Volkstuinvereniging | Bodegraven

Wandelen door De Reeuwijkse Hout


Februariwandeling langs het gemaal in Bodegraven West

Dinsdagavond 28 maart 2023 om 19.00 uur gaan we wandelen door de Reeuwijkse Hout. Iedereen is van harte welkom om mee te gaan, ook de hond. Het pad is deels verhard en onverhard. We lopen 4,9 kilometer door het bos en langs het water, een fijne afwisseling.

De route

De route is 4,9 kilometer lang en is deels verhard en deels onverhard. We wandelen door het bos en langs het water, een fijne afwisseling. Houd rekening met een wandeling van een goed uur. We hopen dat we tijdens het lopen worden verrast door vogels en andere dieren in het gebied. En de hond mag ook mee.

Het startpunt

We verzamelen om 18.50 uur op de parkeerplaats bij het Nespad. Dat is de parallelweg naast N11/A12 richting Nieuwerbrug/Woerden. Je kan daar gemakkelijk wandelend, met de fiets of eventueel met de auto komen. Er zijn weinig parkeerplekken, houd daar rekening mee. We starten om 19.00 uur.

Zomertijd

Let op! Aankomend weekend gaat de klok een uur vóóruit. Dit betekent dat het een uur ‘langer’ licht is. Maar vanwege de schemer raden we aan toch iets mee te nemen waardoor je opvalt. Niet alle paden zijn verlicht.

Wandel maandelijks mee!

We houden iedere laatste dinsdag van de maand een wandeling, ook in het donker en ook bij regen of sneeuw: het gaat altijd door! We starten steeds van een andere locatie in één van onze dorpen/kernen.

Neem gezellig iemand mee en sluit je aan bij deze gezonde wandelgroep!

Meer informatie en vragen? Bel met Laura op 06-48153543

« terug

Samen maken we het verschil

 

 Ik doe mee  

Scholen ontvangen klimaatboom

Scholen in de gemeente Bodegraven Reeuwijk hebben op maandag 22 mei een klimaatboom gekregen voor op het schoolplein. De eerste boom is gegeven aan de Prinses Beatrixschool in Bodegraven. Dit initiatief is samen met familiebedrijf Van den Oudenrijn vanwege hun 100-jarige bestaan.

Speciale wandeling over off-grid bouwen én wonen

Een speciale wandeling op dinsdagavond 30 mei vanwege het 1-jarig bestaan van mijnklimaatpartij en een jaar lang wandelen! We bezoeken een privé recreatieterrein waar je off-grid kan leven én leren hier meer over.

Avondwandeling langs Oude Rijn naar Zwammerdam

Wandel dinsdagavond 25 april om 19.00 uur mee langs de Oude Rijn, naar Zwammerdam en via de Damme Kant weer terug. 6,2 kilometer sportief doorstappen. Om 18.50 uur verzamelen we Op de parkeerplaats van de Oude Markt in Bodegraven. Tot dan!

© 2021 - 2023 mijnklimaatpartij | Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf

© 2021 - 2023 mijnklimaatpartij
Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf