Foto: Matthja Sterk | locatie: Volkstuinvereniging | Bodegraven

Wat biedt Waarder?


Wandelen in het schemerdonker van Waarder? Heerlijk wat je dan ziet!
Deze keer lopen we de maandelijkse dinsdagavond-wandeling op 25 oktober 2022, van 19:00 tot 20:00 uur. In verband met de donkerte lopen we maar een uur. We lopen door de kern, maar ook door het - overigens goed verlichte - buitengebied! Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen. Tip: neem een lampje mee!

Het startpunt

Het startpunt is om 18:50 uur bij de parkeerplaats van supermarkt Plus, Dorp 14 in Waarder (naast de kerk). Er zijn geen kosten aan verbonden.

De route

De route is deels over polderwegen en naastgelegen fietspaden en heeft ondanks de schemering de gehele tijd een wijde blik op de prachtige natuur om ons heen waarvan u verbaasd van zult zijn. De hond mag ook mee! Wel aangelijnd natuurlijk.

Deze wandeling is 4,5 km lang en we stappen redelijk stevig door. Heel gezond dus!

Wandel maandelijks mee

We houden iedere laatste dinsdag van de maand een wandeling, ook in het donker en ook bij regen gaat het altijd door. We starten steeds van een andere locatie in één van onze dorpen/kernen. Hoe leuk om je eigen gemeente op deze manier wandelend te ontdekken? Dus neem gezellig iemand mee en sluit je aan bij deze gezonde wandelgroep!

Meer informatie: bel met Laura op 06-48153543

« terug
er zijn al
Ontelbaar veel
meet-ups georganiseerd

Meet-ups

2 december 2023

Kunstmest beperken

In onze gemeente met veel boerenland is kunstmest beperken best een belangrijk onderwerp. Het maken van kunstmest is een chemisch proces dat ongelooflijk veel energie vraagt. Dit benadert de belasting van Tata Steel (!). En ook belangrijk: het gebruik leidt tot een grote aantasting van de bodem en de biodiversiteit. Dus de vraag is niet of dit anders kan, maar hoe dan wel. Doe mee!
1 januari 2024

Meet-ups 2024

Voor de meet-ups in 2024 zijn de onderwerpen nog niet bepaald.

Donatie
 

Wij worden erg blij van donaties.

Jouw donatie zorgt er voor dat wij meer kunnen bereiken voor een betere klimaatbeheersing.

Scan met je telefoon de QR-code met het bedrag dat jij wilt doneren aan mijnklimaatpartij.
Of klik op de link eronder.

 

Ik doneer 15 euro

of klik hier

Ik doneer 25 euro

of klik hier

Ik doneer 50 euro

of klik hier

Ik doneer 100 euro

klik hier

Samen maken we het verschil

 

 Ik doe mee  

Vraag: waar planten we méér bomen?

Oproep: waar planten we méér bomen in onze gemeente? Stuur jouw ideeën/wensen/suggesties naar info@mijnklimaatpartij.nl en de meet-up groep bomen planten gaat er mee aan de slag.

Vegacampagne van start

De vagacampagne is gestart: alle restaurants in Bodegraven is gevraagd om een nieuwe menukaart te maken met op de eerste pagina vegagerechten. En is er ingesproken bij de gemeenteraad.

Meet-up: groene gevels en daken

Op zaterdag 2 september om 10.30 uur ben je van harte welkom in de Klimaatwinkel voor de nieuwe meet-up over groene gevels en daken. Deel jouw inspiratie, tips en ideeën over hoe het straatbeeld er in onze gemeente veel groener uit kan gaan zien is van harte welkom.

© 2021 - 2023 mijnklimaatpartij | Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf

© 2021 - 2023 mijnklimaatpartij
Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf