Foto: Matthja Sterk | locatie: Volkstuinvereniging | Bodegraven

Ook rondje Oukoop meewandelen?


Iedereen is van harte welkom om met onze maandelijkse dinsdagavond-wandeling mee te wandelen op 26 juli 2022, van 19:00 tot 20:30 (uitloop tot 21:00 uur). We gaan lekker met een groep een stuk wandelen en dit keer lopen we het Oukoopse polderpad. Het wandelen staat centraal, dus sluit vrijblijvend aan.

Door de polder
Het pad loopt door de polder (98% onverhard) en de hond mag eventueel aangelijnd mee, maar hou er rekening mee dat de hond over enkele dichte hekken heen getild moet worden. Het startpunt is om 18:50 uur bij de parkeerplaats Oukoopsedijk 20 te Reeuwijk. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wandelen op de laatste dinsdag van de maand
Het is de bedoeling om iedere laatste dinsdag van de maand een wandeling te houden, waarbij we steeds van een andere locatie in één van onze dorpen/kernen zullen starten. Dus neem gezellig iemand mee en sluit je aan bij deze gezonde wandelgroep!

Nog vragen? Bel Laura Leijendekkers op 0648153543.

« terug
er zijn al
Ontelbaar veel
meet-ups georganiseerd

Meet-ups

2 december 2023

Kunstmest beperken

In onze gemeente met veel boerenland is kunstmest beperken best een belangrijk onderwerp. Het maken van kunstmest is een chemisch proces dat ongelooflijk veel energie vraagt. Dit benadert de belasting van Tata Steel (!). En ook belangrijk: het gebruik leidt tot een grote aantasting van de bodem en de biodiversiteit. Dus de vraag is niet of dit anders kan, maar hoe dan wel. Doe mee!
1 januari 2024

Meet-ups 2024

Voor de meet-ups in 2024 zijn de onderwerpen nog niet bepaald.

Donatie
 

Wij worden erg blij van donaties.

Jouw donatie zorgt er voor dat wij meer kunnen bereiken voor een betere klimaatbeheersing.

Scan met je telefoon de QR-code met het bedrag dat jij wilt doneren aan mijnklimaatpartij.
Of klik op de link eronder.

 

Ik doneer 15 euro

of klik hier

Ik doneer 25 euro

of klik hier

Ik doneer 50 euro

of klik hier

Ik doneer 100 euro

klik hier

Samen maken we het verschil

 

 Ik doe mee  

Vraag: waar planten we méér bomen?

Oproep: waar planten we méér bomen in onze gemeente? Stuur jouw ideeën/wensen/suggesties naar info@mijnklimaatpartij.nl en de meet-up groep bomen planten gaat er mee aan de slag.

Vegacampagne van start

De vagacampagne is gestart: alle restaurants in Bodegraven is gevraagd om een nieuwe menukaart te maken met op de eerste pagina vegagerechten. En is er ingesproken bij de gemeenteraad.

Meet-up: groene gevels en daken

Op zaterdag 2 september om 10.30 uur ben je van harte welkom in de Klimaatwinkel voor de nieuwe meet-up over groene gevels en daken. Deel jouw inspiratie, tips en ideeën over hoe het straatbeeld er in onze gemeente veel groener uit kan gaan zien is van harte welkom.

© 2021 - 2023 mijnklimaatpartij | Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf

© 2021 - 2023 mijnklimaatpartij
Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf