Foto: Matthja Sterk | locatie: Limespark | Bodegraven

Ook rondje Oukoop meewandelen?


Iedereen is van harte welkom om met onze maandelijkse dinsdagavond-wandeling mee te wandelen op 26 juli 2022, van 19:00 tot 20:30 (uitloop tot 21:00 uur). We gaan lekker met een groep een stuk wandelen en dit keer lopen we het Oukoopse polderpad. Het wandelen staat centraal, dus sluit vrijblijvend aan.

Door de polder
Het pad loopt door de polder (98% onverhard) en de hond mag eventueel aangelijnd mee, maar hou er rekening mee dat de hond over enkele dichte hekken heen getild moet worden. Het startpunt is om 18:50 uur bij de parkeerplaats Oukoopsedijk 20 te Reeuwijk. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wandelen op de laatste dinsdag van de maand
Het is de bedoeling om iedere laatste dinsdag van de maand een wandeling te houden, waarbij we steeds van een andere locatie in één van onze dorpen/kernen zullen starten. Dus neem gezellig iemand mee en sluit je aan bij deze gezonde wandelgroep!

Nog vragen? Bel Laura Leijendekkers op 0648153543.

« terug

Samen maken we het verschil

 

 Ik doe mee  

Scholen ontvangen klimaatboom

Scholen in de gemeente Bodegraven Reeuwijk hebben op maandag 22 mei een klimaatboom gekregen voor op het schoolplein. De eerste boom is gegeven aan de Prinses Beatrixschool in Bodegraven. Dit initiatief is samen met familiebedrijf Van den Oudenrijn vanwege hun 100-jarige bestaan.

Speciale wandeling over off-grid bouwen én wonen

Een speciale wandeling op dinsdagavond 30 mei vanwege het 1-jarig bestaan van mijnklimaatpartij en een jaar lang wandelen! We bezoeken een privé recreatieterrein waar je off-grid kan leven én leren hier meer over.

Avondwandeling langs Oude Rijn naar Zwammerdam

Wandel dinsdagavond 25 april om 19.00 uur mee langs de Oude Rijn, naar Zwammerdam en via de Damme Kant weer terug. 6,2 kilometer sportief doorstappen. Om 18.50 uur verzamelen we Op de parkeerplaats van de Oude Markt in Bodegraven. Tot dan!

© 2021 - 2023 mijnklimaatpartij | Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf

© 2021 - 2023 mijnklimaatpartij
Ontwerp & realisatie Matthja Sterk & De Goudse Wolf